Tänkte blogga

..men en liten loppa vaknade och kräver min uppmärksamhet... typiskt :-)

Hade en fantastisk kväll med min make i fredags.. nu spirar kärleken!

Sprutor

Har den lilla fisen fått idag. En i varje lår.. Första gick fint, ett litet pip och arga ögon på BVC-sköterskan. När det var dags för nummer två blev det gallskrik och sprutan gjorde jätte ont. Sen har lillfis varit ledsen hela dagen.. stackars liten.. Tur att vi har vår bärsjäl, lär väl få sova med den inatt.

Imorgon ska jag på date med min man. Först träna ihop och sedan ut och äta! Så mysigt!

Har som vanligt massor i huvudet men svårt att få ner det i ord in i bloggen. HUr gör man för att formulera sig på ett läsbart sätt egentligen.. tycker det är svårt. Har otroligt mycket ideer men vågar inte riktigt skriva ut allt jag tänker. Rädd för att trampa på fel tår, inte för att ni som läser skulle bli trampade på, vet ju vilka ni är och att mina åsikter för det mesta stämmer överens med mina, utan för att det kan ju vara någon som läser som jag inte vet om.

Ni vet ju alla om min (o)vän som jag känner mig sårad av.. vill egentligen skriva ner mina känslor och tankar här men vågar nog inte riktigt. Är inte lika stark som dig Linda..

Kan iallafall skriva att jag funderar på att avsluta helt och och hållet, men måste vara absolut säker på det, eller ska jag författa ett brev med mina känslor och min version på det hela? Isåfall måste jag vara beredd på att ge en andra chans (som i min värld faktist är mer än en andra chans, snarare en tredje eller fjärde chans)

Vi har haft mycket kul ihop, det har vi, men är det värt all den energin som går åt till relationen?

Puss på er!

och igen...

Skitungen har slagit till igen.. det hjälpte inte med kärlek och en dag (eller havdag) i fullt fokus.. Lina har glittrat ner hela sitt rum och var väldigt nära på att klippa av sig sitt egna hår.. SUCK!

Så fort man skäller på henne för något så hittar hon på ett nytt bus direkt.. sitter jag och ammar och inte kan hjälpa henne/ge henne full uppmärksamhet så hittar hon på hyss...

Har kommit igån med träning igen, Zumba, crosstrainer, gym och imorgon är det dags för yoga.. skönt att få kontroll över min kropp igen. Nu återstår bara att kontrollera mat intaget.. jag brister stort där.. godis och annat onyttigt nästan varje dag.. jag som höll mig så bra hela graviditeten.

Funderar mycket på vilken väg jag ska välja för att gå ner mina 10-12 kg som jag vill bli av med.. GI, LCHF, VV....

Återkommer med vad jag väljer...

Puss & Gonatt

Det har hänt igen..

Runaway bride! J-la sket unge! Gahhh.. blir galen och sliter mitt hår.. jag trodde i min enfald att jag kunde det där med att uppfostra barn.. trodde i min enfald att Lina började arta sig och att jag hade nått fram till henne.. men ack nej, inte alls..

Denna helgen har motsatsen bevisas.. det började i fredags med en vacker väggmålning hemma hos Linda och avslutades med en rymmning i morse..

Lina citatet för idag:

Jag - Varför rymde du?
Lina - För att jag bara gör dumheter hela tiden..
Jag- Men vart skulle du ta vägen?
Lina - Till ett gult hus som har en såndär våningsäng som Elin har...

Men åhh vad jag älskar den förbaskade ungen.. ska boosta henne med kärlek hela veckan! (och hela livet...)


Här har vi lekt med lite hårfärg.. under kontrollerade former för en gångs skull...

Puss och all kärlek till er!

Ska ta en dag och ägna ett inlägg till min fantastiska dotter Amanda.. hon är värd det.. så otroligt duktig på alla plan.. fick en djup tanke nu.. men den tar vi en annan gång

Kärlek!

img_6416 (MMS)

Kärlek!


2011 - Happy You Near -

Eller hur var det nu..

Gott Nytt År mina nära och Kära!

Tillbringade nyår hos kära Johanna som fyllde 30 och firade det med en supermysig 80-tals fest. Hade klädpanik in i det sista. Efter ett par timmar på letandes på nätet, besök i Seconhandaffär och till slut shopping på både H&M och Gina tricot blev det blå nylonstrumpor, färglada benvärmare, illorange linne och en sönderklippt T-shirt med egendesignat tryck (bildbevis finns på Facebook). Har en snygg volangeblus ala 80-tall Dallasstyle om någon ska på liknande kalas någongång.. matchas exempelvis med en lång tight kjol..

Frisyren för kvällen blev snelugg "vågen" och en chick snetofs. Blå mascara och eyliner var ju självklara val.. Jag var så het! Maken var klädd i tre nyanser av grönt/turkos.. lite 80-tals yuppie.. så sexig!!

Nu börjar som vanligt vid nyår, det nya sunda livet. 8-10 kg ska bort och sockerberoendet ska utrotas! Men inte idag ;-)

Gott Nytt År!!!!

RSS 2.0