Hemma igen!

Nya citat från Lina får inleda dagens inlägg:

Sagt till min kusin Olle på väg upp från bastun.. "När jag blir stor ska jag skaffa mig en plånbok så att jag kan kan köpa mig en bil så att jag kan bo här hela livet". (Lina har som oss andra i familjen förälskat sig i Öland).

Under samma promenad när Olle tittar upp mot molnen och säger - titta vad vackert solstrålarna lyser fram mellan molnen. Lina svarar -nej det är inte solstrålar det är änglar som dansar så här (Naken Lina med handuk som mantel snurrar runt och dansar).

i övrigt har vi haft en skön helg med härligt sällskap av hela släkten! Längtar redan till nästa år.


Förändringar

Nu är jag inte längre fulltidsarbetare! Min kropp och mitt psyke har tvingat ner mig till en 80% tjänst..

Hur detta ska gå ihop är en bra fråga. Vi är underbemannade och mina arbetsuppgifter ökat med c:a 30-50%, på det ska jag nu gå ner från mina 100 till 80. Svar från en av cheferna.. du får lära dig att säga nej helt enkelt.. Hmm.. vilket resulterar i missbelåtna kunder och medarbetare -trevligt arbetsklimat svarar jag då, ja men det är ju ingen som tackar dig om du kör slut på dig själv. Det får jag som svar från denna person som har en chefsposition på företaget. Känns ju bra, ingen som tackar för att man är ambitiös och anstränger sig.. bra då vet jag det. Dags att bli lite mer ego helt enkelt.

Ser fram emot tisdag, dags för samtal med en Aurora barnmorska för att se om jag kan få igenom min önskan om snitt. Håll tummarna!

Imorgon styr vi kosan mot Öland och Äleklinta gård. Hoppas på att få massa fina bilder, ska be maken fota sin valross i solnedgången..


Inlägget Mammaliv skulle publicerats härom...

img_6807 (MMS)

Inlägget Mammaliv skulle publicerats härom dagen... Men låg kvar av ngn konstig anledning.. Mår bättre nu :).


Mammalivet

..är inte alltid så lätt. Hade första fighten med Lina innan vi ens gått ur sängen.. lilla trollet. SUCK, slutade med att jag vann och ungen ligger snällt och retar inte sin syster.

Sen var det lugnt till 11-snåret då jag fick ett av mina vanliga utbrott på Amanda min prepubertala tjuriga dotter..

Slutade med skrik och gråt som vanligt.. Blev räddad av min ängel till mor som tröstade mig så att jag hade ork att lösa konflikten med min dotter och sen tog mamma med sig Amanda till stallet där de sen mös hela dagen.
Hem kom en strålande kvittrande och alldeles underbar dotter. Tur att mamma finns!

Ibland är hela veckorna utan mannen tunga och hemska, ibland känns det knappt och ibland är det mittemellan... Hans första jobbvecka efter semestern var hemsk, kan bero på omständigheter som att jag var ledig och att sista helgen på semestern hade varit sådär nykär och strålande av ömma känslor för varann. Denna vecka rusade fram tills det blev helg nu är saknaden enorm. Jag känner mig helt slut och utmattad. Svårt att andas, illamående, moland värk i magen och hormonledsen i ögonen.. pratade med min älskling i två min och höll minen.. inte så kul för honom att sitta på båten och höra frugan böla på andra sidan.

Tycker det är så svårt att vara så här matt.. det enda jag vill är att gråta och att bli tröstad av honom, men det slutar alltid med att han istället blir frustrerad och då blir jag än mer ledsen. Vill bli av med dessa hormoner nu! Bara 8-10 veckor kvar.

Puss

Ny Kategori

Ni som känner Lina vet att det kommer en del mindre intellegenta ord ur hennes mun...

Klipp från min FB logg:
Elain Pålsson
Lina kom till mig i em, naken. -Vad gör du här?- Jag gick hit så jag kunde gråta lite, pappa skäller på mig.
Jag smälter ju direkt :) Hon är underbar

Ska försöka (efter tips från undrebara Milla) få ner hennes kommentarer i en egen kategori här i bloggen.. får se om det blir något bra ..

PUSS

Sommaren slut eller???

Känns definitivt så iaf. Regn regn regn.. så slutade semestern och så har Augusti fortsatt.

Resultat: Upptäckt vatten läcka i taket, fått den lagad idag, tursamt nog (ta i trä) blev det inte allt för dyrt. Så jag vågade ta steget fullt ut och beställa mitt ikeakök.. menar vårt såklart :-). 47tKr spenderat idag.. Känns svindlande.. bäst att passa på att shoppa när manne är borta.

Nu ska det bestämmas:
Kakel: Vitt, frågan är vilken storlek på plattor man ska välja.
Golv: Sandsten (laminat)
Tak: Vitt med inbyggda spotlights
Väggar: tapet, med eller utan mönster? Färg, vitt? vitt? eller grått? eller sand?

PUSS SÅ LÄNGE!'

Idag hejjar vi fram syster Linda som ska springa Midnatts loppet! Heja heja heja

RSS 2.0