Påhittig dotter

Hmm... Ibland är barnen lite för smarta.

Sitter hos grannen och fikar (= tar ett liiiiiitet glas rött, njuter av goda ostar och kollar på fina Lola-kläder). Mobilen ringer, det är stora dottern..
- Mamma, Lina säger att hon har kräkts och att hon är magsjuk.. Hon har gjort det i toaletten och spolat efter sig..
- Ok, jag kommer hem svarar jag.
Kommer hem, möts av Lina iförd morgonrock.. Anar oråd.. Tittar min dotter i ögonen.. Ber om att få lukta henne i munnen. Hon kniper igen och skakar på huvudet. Jag påbörjar mitt förmaningstal och sötnosen kontrar med:
- Men mamma, jag ville bara att du skulle komma hem, för jag vill vara med dig!
Inte kan man lämna en sådan söt tös. Gäller att passa på så länge man duger.


Hotellfrukost

Nu har vi kommit till efterrätten! Hotell och spa är rätt ok :)


Någon vill gå ut


Hatar provrum!!

Fattar inte grejen med provrum... Trots att jag gått ner 15 (!) kg så ser jag för sjutton gubbar lika fet ut ändå :(. Är inte tanken att man ska vilja ha kläderna man provar?? Usch!


Söndag

Befinner mig i myshörnan under trappan. Klockan är tio i åtta och frukosten redan intagen. Lina och Anja är vakna, Amanda och hennes BFF sover fortfarande.

Igår fick vi beskedet att mina kusiners mamma hittats död. Så tragiskt och hemskt. Måste framföra våra kondoleanser, när man sällan pratar i telefon utan mest via fb och sms hur gör man då?

Kia har betytt väldigt mycket för mig. När mamma och jag kom in i familjen när jag var sex år, så var Kia en av dem som verkligen släppte in mig direkt och Caroline (dottern) och jag har alltid haft ett speciellt band från början. Tyvärr är det ju så att när man blir äldre och flyttar än längre ifrån varann, lever väldigt skilda liv så är ju inte kontakten så regelbunden längre. Det är dock med lika stor sorg man får ett sådant här besked.. Vila i frid Kia!


Vänder det nu?

Andra pris i vinlotteriet och första pris i livets lotteri?

Kan detta vara sant, har det börjat vända nu? Visst en hel del moln finns kvar. Jag har ett uns av oro kvar. Men annars känns det som lyckan börjar le mot mig igen.

Hoppas att det är så, låt det vara så!! Påminn mig när jag börjar ta det för givet igen!

Puss


Kvällspromenad

Söt liten docka i uggs :)


Sparsam dotter

Hon drack inte upp sin Cola, jag trodde hon hällde ut den... Tji fick jag när jag öppnade kylskåpet.


RSS 2.0