VAB

Idag blev den blixtvisit in på kontoret.. blev hemringd efter en och halvtimme.. Snörförkyld och febrig Lina som behövde mammas omsorg. Så nu är vi träsket.. ordagrant.. Shrek regerar i DVD spelaren.

Blev ett snabbt avslut på veckan.. ska väl ta tag i hemmet nu.. TRÅKIGT! Sen blir det tårta och mys hos lilla mamma som fyllerår idag.

Kram på er!


9 år av kärlek

Tänk idag är dagen här, vi påbörjar idag vårt tionde år tillsammans. En mäktig känsla..

Fick hjärtat i halsgropen imorse, lilla Lina min lite lätt synska dotter, sa - Mamma, våran bebis är väl död i himlen? ... gulp tänk om hon har rätt.. frågade henne iof om det var så att hon menade bebisen som dog i mammas mage i höstas och då sa hon att det var den hon menade.. Vi har ju inte berättat något för barnen än.. men Lina berättade för mig långt innan jag själv ens tänkt tanken:
Lina: -Mamma.. det fungerar på dig med..
Jag: -Vaddå?
L: -Mitt magiska finger..
J: -Ditt magiska finger??
L: -Ja jag har trollat in en bebis i din mage...

Och det stämde ju, hon har sen dess påpekat detta vid ett flertal tillfällen och även berättat för kompisar.. skum tjej, med tanke på att jag minsann gjort tappra försök att dementera det hon säger..

Så därav nu min oro att även denna bebis gått ifrån oss.. men det lär vi få veta om en vecka då det är dags att få lyssna lite på hjärtat.. Har världens bästa BM.

Känns som om mina hormoner lugnat sig lite nu, jag har inte alls lika mycket hjärnspöken. Och min man är så underbar att jag inte behöver känna några tvivel :-)

Idag är det Onsdag, har min bonus systerdotter här och snart kommer bonus syster hit på mys med Greys.

Ett problem kvarstår... Middagsmat idag? Suck.. mackor är ju det bästa!

Har en liten Lina som är på väg att bli sjuk.. Får se om det hägrar VAB i veckan..


Brunch på Incontro :-) Kanske en repris i veckan..

Dagarna springer iväg!

Ojojoj.. det händer så mycket och dagarna springer iväg... en vecka sedan jag skrev sist..

Och oj det var minsann ett depp inlägg. Men nu har de flesta hjärnspökerna blivit bortblåsta, jag har ju mannen hemma igen och tack vare askmolnet från Eyafjallajökull så stannade han hemma hela veckan.

Hemma pågår renoveringsplaner för fullt.. men som vanligt så blir det lite här lite där.. tur att man har gott om plats!

Köket som jag hade bäst skulle göras om helt har nog blivit att vi behåller planlösningen som idag men byter ut allt! Åtekommer med ritningar :-)

Byggnadsställning för gavelbyte och ommålning är beställd, kommer att kunna hämtas nästa eller nästnästa helg. Mannen ledig från jobbet en extra vecka så hela Krisitihimmel helgen går åt till renovering.

I Linas rum är de gamla tapeterna rivna.. och inget mer.. kollade lite tapeter igår, blir nog ljusblått med en fondvägg i rosa med fjärilar.. eller Super mario bros tema. Ska diskutera med mannen kring detta och även hur vi ska möblera.. har några tankar.. Bilder på detta kommer.

.. och sist men inte minst.. det blir nog tillskott i November, är nu 12 fulla veckor +5 dagar, var på ul i torsdags och därinne i mig fanns ett litet liv som sprattlade för fullt. Min hormoner är helt ur balans och jag lipar för allt, ostoppbart.  Det blir ingen okomplicerad graviditet, tyvärr! Jag är immuniserad och kommer att få gå på täta kontroller, worst case senarion är anemi (blodbrist) på fostret.. men läget nu är mycket ljust och för hoppningsvis förtsätter det vara låga värden.

Umgås mycket med min kära bonussyster Linda.. hon är en klippa och helt underbar. Ett bra substitut till mannen när han inte finns här och annars med förståss! Tack för att du finns. Och tack Johanna min underbara granne som vet precis vad man ska säga för att jag ska må bra!

Jag har så underbara vänner och familj! Mitt liv är lyckligt just nu.. ibland måste man skriva det för att verkligen känna det!

Idag ska vi nog fira att på onsdag har mannen och jag varit ihop i 9 år. Många år och mycket glädje!

PÅ bröllopsfesten hemma hos oss

KÄRLEK!

Fundersam...

... Ibland känns allt som en dans... ibland inte.. Idag känns inte som en dansdag..

Känner mig ledsen och ensam.. Är otroligt glad för mina vänner, det är inte det, men idag saknar jag min man.. otroligt mycket.

Jag har dumma tankar i mitt huvud och slåss konstant med mina inre hjärnspöken. Saknar han mig lika mycket som jag honom? Tror inte det...

Nä nu ska jag dra täcket över huvudet och invänta att min man ringer mig..

Puss

Trött trött trött....

Är så förbaskat trött.. hela tiden.. längtar efter sängen...

Lina har slocknat på soffan, Amanda fixar sin egen kvällsmat (Lina åt hos mormor), tur att amn har så fantastiska flickor när man är så trött.

Mannen är borta denna veckan, kommer hem på måndag och åker på natten till onsdag igen för att komma hem på söndag och åka på måndag för att komma hem nästa måndag och då för att stanna hemma till onsdagen då han tar barnen med sig till Stockholm... det känns faktiskt riktigt tugnt.. men ibland blir det så.. massa saker som ska hinnas med på kort tid.  Efter alla de turerna är det förhoppningsvis inte mer än på jobb han ska vara borta.

Hade min lilla fruga på grill, Grays och övernattning inatt, mysigt! Saknaden efter mannen kan kompenseras lite iaf :-)

På jobbet är det fullt ös, en vulkan på Island som stoppar alla flyg, landssorg i Polen som stoppar all tung lastbilstrafik, kunder som glömmer skicka tillbaka lånade system.. kaos! ...men det mesta löser sig alltid ändå, fantastiska speditörer och kollegor som fixar allt :-)

Nu längtar jag efter frostfria nätter så att jag kan plantera ut mina Solrosor, Luktärter och min Gräslök.. allt odlat från frön.. jag är duktig jag!

Om exakt en vecka så vet jag lite mer om hur framtiden kommer se ut.. längtar och hoppas!

En liten bild som påminner om att jag inte får glömma av min kamera.. vår omgivning har så mycket vackra saker att bjuda på!

Puss på er!




Längtar till sommaren..

Längtar till sommaren

Åhh... jag vill ha sommar nu.. sköna kvällar vid havet..


Här är jag!

Hmmm.... ska man vara helt självutlämnande i en blogg? Eller bara babbla på om ditten och datten?  Ska det vara en dagbok för nära och kära, ett fotoalbum på nätet? Eller en anonym plats där man kan spy ut allt man tycker och tänker?

Vi börjar väl med lite ditt och datt tror jag.. så får vi se vart det bär hän.

Vem är jag och vad gör jag här?
En gift tvåbarnsmamma boende i ett radhus. Vi är en helt vanlig "Svensson" familj varannan vecka och varannan vecka lite ovanlig, då min man jobbar borta och jag blir då en ensamstående gift tvåbarnsmamma.
Att jag nu börjar skriva här beror nog mycket på att jag vill ha lite dokumentation på vad som händer och sker, kan vara kul att gå tillbaka och läsa senare om hur man tycker och tänker nu.

Sen är det så att det kan vara så att jag nu börjar en ny resa, resan mot livet som trebarnsmamma. Om allt går som det ska får vi ett litet tillskott till familjen i November. Än så länge känns det lite oklart, hade ett missfall i v.15 i höstas

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0