Hemmafruliv

.. Är inget för mig..

Eller jo om jag hade tvätterska och städerska så skulle det funka. Har nu varit vaken sedan 6:30 och hunnit sätta på två maskiner tvätt, plockat ur diskmaskinen och sorterat in hälften av all vår rena tvätt. Det är pisstråkigt!

Vill ha friska barn och vara på mitt kontor och prata med mina kollegor och våra kunder runt om i världen.

Funderar mycket på vem jag är.. Vad vill jag egentligen ha ut av mitt liv? Tre barn radhus och kombi.. En mening som tidigare sagts med skämtsam ton är nu nästan ett hån.. Min man tycker vi bor i en skokartong.. Han vill leva stadsliv..

Men vad vill jag? När mår jag som bäst? Många säger till mig -tänk på dig själv nu! Men vad menas med det? Vem är jag? Vad vill Jag?

Jag älskar mina barn det är så självklart! Men sen då? Jag är ingen fotbollsmorsa.. Eller stallmamma (tur att vi har mormor där).
Jag tycker om lugna barn är inte mycket för stoj och spring. Att sitta och titta på mello en lördag med barnen är helt ok.
Men att rocka loss på ett dansgolv eller dricka rödtjut på en mysig restaurang är livskvalité!
Hur ska man få ihop livspusslet? Hur ska man blåsa liv i en relation som varit på väg käpprätt åt helvete? Vi vill egentligen samma saker men omges av massa pekpinnar och massa måsten.. Vem bestämmer vad som är rätt och fel? Och framför allt... Vad vill jag?



Saker som stör

Brukar inte göra så här.. Men mina läsare är så få så det kan omöjligt skapa rubriker..

* Vänner som inte förstår.. Jag mår inte bra nu. Jag orkar inte som vanligt. Och nä det beror inte på vännerna ifråga utan annat. Det vet alla! Sluta vara på mig!!

* Att min nya iPhone har dåligt batteri.

* Att pengarna inte räcker till.

* Att vara ensam varannan vecka.

Puss


Vabruari

Soffhäng som vanligt då... Dags att blogga lite..

Min civilstatus är gift trebarns mamma i förorten.. Boende i radhus. Och en make på sjön. Sjukdomar, olycksfall och bedrövelser har förföljt oss sen flera månader tillbaka. Jag önskar att kunde ta slut nu..

Vill börja leva med min make vid min sida. Han tar mer och mer ansvar och det trivs jag med.. Han måste bara släppa in mig i sitt innersta igen..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1880221/images/2012/pic_191412705.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1880221/images/2012/pic_191412705.jpg" class="image">


Till alla fina underbara vänner! TACK!!

TACK TACK TACK!! Det är för er som jag står på benen. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra. Livet rämnar.. Luftslottet sprängs..


Äntligen!!!

Jomenvisstserrö... Plötsligt händer det! Här är jag igen! Lite mindre än sist men ändå jag!
Ny telefon! Tjohoooooo!
Finns även på twitter numer, HannaTyckerTill :)

Lchf + en gnutta stress och livskris i allmänhet, 6 månader = -14,7 kg, morgonvikten i morse var 65,3 kg :)

Mitt liv är just nu lite på paus.. Men börjar väl snart att ordna upp sig, hoppas jag. Oavsett kan det inte bli värre.. Brutna ben, söndriga ledband, trasig bil, kräksjukor, pengabrist, youtube name it..

Puss och på återseende


RSS 2.0