On the road again.... Då var vi äntligen p...

img_6807 (MMS)

On the road again.... Då var vi äntligen på väg. Om ett par timmar anländer vi på Böda Sands camping och ska tillbringa två sköna veckor i en liten stuga. Hoppas vi kommer hem helskinnade och fortfarande vänner :-).


Sommar och sol!

Det blir inte så stor variation på iläggen så här i sommarvärmen.. men vad gör det.

Veckan som gått har tillbringats på lite olika ställen. En eftermiddag på Smarholmen med min syster och barnen, hämtning av make och grillkväll med storebrors familj, en dag hemma med tvätt och tråk, en dag i solen på Stranden i ljuva Åsa, en dag med shopping, bullbak och kvällsdopp i havet och idag hägrar Åsa igen.
Imorgon ska det handlas mat, packas, flytta hem min syster hit till oss och kanske grilla lite mot kvällningen. På söndag bär det av till Böda Sand på Öland, semester!

Jag kan säga att egentligen har jag haft 2 semesterdagar hittills.. måndagen fick jag "jobba" via telefon och likaså i tisdags... slappna av? jag? Näää.. det behövs väl inte.. ska jag tillägga att jag kollat jobbmailen ett par gånger.. bara för att.. SUCK!

Igår avslutades dagen med en varm dusch och Body Shops coconutscrub och efter det insmörjning med Body Milk coconut.. måste jag tillägga att jag doftar ljuvligt :-)

Fått två sköna kommentarer från min man.. i tisdasmorse påpekade han snällt: -Älskling du flår på ryggen.. (intern skämt.. men fråga så ska jag bli mer ingående.. he he he..)  och igår när han smörjde in min rygg kom det: -Åhh vad jag är sugen på en Kebabtallrik..  Hallå... är jag inte attraktiv för fem öre? Vad tänker män på egentligen??

Dagen idag började med att vår lilla dotter Lina kommer in i sovrummet kryper ner i sängen i två sekunder och sedan studsar upp och vill ha ne klänning på sig, jag svarar snällt men bestämt att hon gott kan ha sin pyjamas på sig så här dags.. tror ni att hon är nöjd med det? Nej, inte för fem öre.. det hela resulterar i att jag blir tvungen att gå upp ur sängen (mest för att ungen är rabiat och jag rädd om hemmet, man vet aldrig vad hon får för sig att göra när hon är arg) och nu är det en vaken mamma och en Lina iklädd pyjamas. 1-0 till mamma... eller vem vann egentligen.. jag ligger ju inte i min säng.. Vann en fight igår med.. tog bara en timme att få henne att städa upp pärlorna hon hällt ut på köksbordet.. så kanske 2-0.. mega fighter varje dag.. flera gånger.

Puss & Kram alla goingar! 

Dagen har tillbringats ute på Furhomlen me...

img_6807 (MMS)

Dagen har tillbringats ute på Furhomlen med bad, fika och sol! Tack Milla, Martin och Gabbe för en supermysig kickoff  av min semester. Nu sitter vi i bilkö på väg hem, tur att vi åkte i god tid... Det står still! Saknar er redan!


Grill grill... Blev en supermysig supermum...

img_6807 (MMS)

Grill grill... Blev en supermysig supermumsig middag. Sommarens smakhit är grillad lime/vitlök/citronmarinerad kyckling med jordnötsmör... Mums!


On the road...

img_6807 (MMS)

On the road...


Två av mina kärlekar! Frillesås i lördags....

img_6807 (MMS)

Två av mina kärlekar! Frillesås i lördags.. Sommar!


Sååå dålig bloggare att sämre får ma...

Sååå dålig bloggare att sämre får man leta efter! Men jag har ju fullt upp:) jobbet äter upp mig.. Men nu är det bara ett fåtal timmar kvar sen är det semester! Semestern kickar jag igång ordentligt med en blixtvisit i Strömstad fred-lördag. Min gamla bästis ;-) Camilla är där med sin familj och semestrar. På lördag kommer A hem från farmor och på måndag är familjen fulltalig igen. Tack och hej leverpastej


Dagens jobbfriss... Kallar den skolfröken

img_0204 (MMS)

Dagens jobbfriss... Kallar den skolfröken


RSS 2.0