Imorgon gäller det...

Whiiii... (fjortis uttryck)..

Glömde säga att vi var på Liseberg i Lördags.. mysigt.. Lina är en liten fegis :-) men en stor turgumma, två stora chipspåsar och en jätte Ballerina, 2,3 kg. Amanda är en tuffbrud och vågade åka både Balder och andra snurriga farligheter.

Mysigt att vara på vift med frugan, våra tjejer är som systrar eller bonuskusiner hela högen, Amanda och Cassandra sprang mest för sig själva och de två små spran frugan och jag runt med.


Tur-tjejen

tuff-tjejen

Håll tummarna för oss imorgon!


Morsdag!

Söndag.. Morsdag.. tröttdag..

Blev finfint uppvaktad av barnen imorse.. båda mina egna och bonusbarnen vars mamma tyvärr var tvungen att jobba. Kaffe och smörgås på sängen och ett paket innehållanda fina egenhändigt tillverkade prydnadssaker. Gulligt!

Sen var det dags att ta tag i dagen, tvätten måste tvättas, gräset klippas, hemmet städas, barnen utfodras.. ja kanske inte låter så mycket men det börjar ta på mina krafter.

Den senaste tiden har varit sjukt fullbokad, mycket trevligheter och egentligen inga måsten, men ändå.. måste lära mig att planera in oplanerade dagar i min kalender, dagar utan löften och måsten... är så otroligt trött.

Camilla: Sötnos, saknar dig! Hoppas att det ljusnar för er på hemma fronten och att lillen låter er sova snart. Japp, ul på tisdag, nervöst men magen mår bra annars, inga direkta rörelser som känns av än, men jag växer framåt ;-). Beroende på resultat på tisdag så får du gärna länka hit på dina bloggar sen :-).


Hålla andan! Det är lite den känslan jag h...

Hålla andan! Det är lite den känslan jag har just nu... Snart tisd. Då vet jag...


Vårbilder...

Fångade dagen i trädgården..
 


Ligger i sängen och myser för mig själv...

Ligger i sängen och myser för mig själv... Konstaterade just att nu har jag varit gravid längre än förra gången.. Så mysigt, men ändå svårt att koppla av och njuta. Försöker känna rörelser och är osäker på om det är inbillning eller om det kanske är någon där inne som bökar runt. Just nu fixar man och barn frukost, doften av nybryggt kaffe sprider sig i huset.. Dags att gå upp nu? Lina har varit ett monster inatt men vinsten har varit att hon faktist kunnat somna om i sin egen säng.. Två gånger med en hel del gråt och tanda gnissel visserligen men jag har fått sova själv i min säng! Nu när man vet att det går så ska här fajtas tills hon inte sover här inne mer. Planen idag är målning av takrigg.. Och njuta av sista dagen på långledigheten. Tack för igår, hade ju besök av min gamla bästis med man och underbara son Gabriel, så mysigt att få träffa er! Sen blev det grill med Lala och Carol, massa mat, massa snack och lika mysigt som vanligt. Vi träffas allt för sällan, men när vi träffas är det duper mysigt! Puss på er!


Torsdag

= Tråkdag.. iallafall vad det gäller TV-utbudet.. men det spelar ingen roll idag då ena TV'n är upptagen av tre barn som tittar på Hannah Montana och den andra upptagen av min man som tittar på Hockey... Så då blir jag per automatik stationerad här framför datorn..

lite lätt bloggande och sedan blir det nog Betapet som vanligt.. har tappat lite i ranking och behöver jobba upp den.. för er som inte vet, betapet är alfapet på nätet.. skit kul för en ordtönt som jag..

Annars inte så mycket nytt, haft mys med Anna+barn och Ida+barn här idag. Var supermysigt!

Dagens duktiga: Bäddat sängarna, plockat i köket, barnen fått lagad mat två gånger, lämnat in Amandas trasiga DS på Freeport... inte så värst mycket duktigt men för en slappis som jag är så är det toppen bra!

Dagens onyttiga: Äpplepaj till kvällsmat.

Längtar till att få träffa Underverket Gabriel nu i helgen! massa mys!

Hemmagjorda Hamburgare står på menyn ida...

Hemmagjorda Hamburgare står på menyn idag... Mumsigt. Amanda har övernattningsgäst inatt så det blir väl lite torsdagsmys ikväll.. Adrian och pappa Bosse har påbörjat altantaksbygget, känns skönt. Imorgon är det paus då ska gubbarna golfa och töserna och jag drar upp till bonussyrran i Balltorp. Puss på er


Dagens dos... Kaffe är numer ett måste som...

img_0079 (MMS)

Dagens dos... Kaffe är numer ett måste som tyvärr smakar apa men utan den så bankar någon hål på min skalle..  Idag sätter vi igång med renoveringen.. Inväntar besök från mannens gamla chef och numer byggherre, bra med de rätta kontakterna .. Må väl


MMS blogga! Då testar vi vidare.. Kul att ...

MMS blogga! Då testar vi vidare.. Kul att det går att blogga så här med.. Med Love me iPhone!


Capoeira

img_6807 (MMS)

Capoeira


jaha... då var ödesveckan här igen..

Ledsen för taskig uppdatering.. men det är ju inte så många som läser.. har ju inte publicerat denna bloggen ännu :-)

10 Maj - 16 Maj nu inne i graviditetsvecka 16. Missfallet kom 15+4 förra gången, idag är det 15+1.. Känns konstigt i hela kroppen, en oro som inte är jämförbar med mycket.

Hade en myspromenad med Johanna igår kväll och sa hur jag kände inför denna veckan, kändes skönt att få ur sig det, tack gumman!

Bröt ihop idag när byggnadsställningen vi lånat för renoveringen inte håller måttet.. suck, dessa hormoner.. Tur att min man är förstående! Blir att hyra skylift istället.

Vill bara komma igång och få klart skiten. Så fort utsidan är klar kan vi börja med köket... och Linas rum.. måste köpa skyddsmask.. annars går det inte att slipa.. Mycket på g mest hela tiden.

Håll alla tummar och tår att denna veckan passerar utan broblem och missöden!

Ångestfri helg!

Å så underbart skönt, en ensam helg utan ångest.. har varit rätt så ovanligt den sista tiden, men efter mycket stötande och blötande och grinande så har jag nog fått inbankat i mitt huvud att jag har ingenting att oroa mig för.

Så då tar vi och skjuter över alla dumma tankar och känslor och hjärnspöken till att fokusera på denna nästan graviditet.. för det är så det känns.. att jag nästan är gravid.. I morgon är det 14 fulla veckor, in i vecka femton, men inte känns det tryggt för det. Gick in i vecka 16 sist, nästa 16 fulla veckor innan det sket sig..

Tankarna snurrar varje dag, ske det hända igen, är det inte meningen att vi ska skaffa ett barn till, borde jag vara nöjd med de fina underbara töserna vi har?

Letar symptom, har några fösvunnit? Idag tyckte jag att magen nog försvunnit lite.. tänk om det inte växer det som är där inne? Ok, jag mår fortfarande lite illa, brösten ömmar mer och mer.. men ändå? Varför sak det gå bra när det kan gå dåligt? Har berättat för ett fåtal runt omkring men långt ifrån alla..

Igår blev jag sjukt sugen på att festa, var det ett tecken från min kropp att allt inte står rätt till?

Ähh... nu får jag ta och rycka upp mig igen, så här kan jag inte ha det.. Njut!

Hade iallafall en supermysig dag igår. Började med att lämna Amanda hos sin allra bästa kompis i Onsala, det vankades bio, resturang och övernattning. Sen tog jag och Lina bilen vidare in till lallasyster där hämtade vi upp henne och hennes nattliga gäst.. som vi kallar "Walk of Shame".. men denna gången var det en oskyldig bonussyster som sovit över, nu är vi verkligen en enda stor familj.

Sen bar det av till Condecco frukost för festprissarna och fika för Lina och mig. Lina lyckade välta utt sitt stora glas med varm cholkad medd ett stort brak och en mycket irriterad borsdgranne.. snälla syster ryckte snabbt till undsättning och torkade och ursäktade oss.. men surgubben (som var typ 25) verkade inte uppskatta situationen alls..  Efter fikan skulle mina små systrar in i vuxen affär så Lina och jag spanade på stan en lite stund för oss själva.. gick ner till ån och spanade lite på vattnet. När systrarna var klar med sina business så fortsatte shoppingrundan, reslutat: En pyamas till Lina, Jeansleggings till Amanda, ett linne och en kofta till mig. Summa: 480.-, big spender :-) Dagen citat från Lina: "Mamma jag älskar dig... och jag älskar henne också!" (pekar då på en av expiditerna inne på Gina.. Sötnos sprider mycket kärlek omkring sig..

Vi sprang på Lillasysters restaurang polare (tillika kollega till pappa) utanför ett litet cafe, supertrevliga människor. Lina utnyttjade situationen till fullo och charmade på sitt extremt burdusa sätt, fick både kaffe, vatten och leka levande klätterställning.

Sen drog vi ut en sväng till Säve där det var tävlingar. Hem och däcka en stund på soffan och avslutade kvällen hos mammsen framför körslaget samtidigt som vi höll en lektion i excel för mamma.

Nu är det dags att ta tag i livet igen, hämta stor A i Onsala och sedan avslutning på Linas dansskola.

Sen måst jag städa och tvätta.... Blää...

 
Skönt att våren nu är här.. avslutar med en fin vinterbild

RSS 2.0